The project consists of two intersecting solids from two different axes. Following the main urban axis, a rectangular void provides a theatrical dimension to the reading experience, while the other reading spaces are open for studies and community interactions. Another void intersects the form, producing the main entrance. From the z-axis, a vertical light well void connects four levels to a rectangular opening, bringing in light and highlighting the intersection point of the two axes, one formed by the natural slope and the other formed from the urban condition. 
Site Analysis
Axonometric Diagram
Interior View: Entrance Staircase
Interior View: Main Reading Room
Double Negative
Berkeley Art Hub
Case Studies-Interactive Workspace
MakerSpace
Freeway Studies
THE BRICKS
Cube by the Sea
Good Food
Case Studies-Facade